50% Complet

Completează formularul alăturat și rezervă ghidul de consultanță „Afacerea ta cu Prepelițe”, plus două bonusuri oferite astăzi - 9 ianuarie 2020:

Toate acestea la prețul de doar 95 lei (Carte tipărită Afacerea Ta cu Prepelițe + CD Fondurile Europene 2020 + CD Bonusuri) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se adaugă 15 lei taxe de curierat rapid.

Rezerva un exemplar

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 15 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

Eforturile întregii echipe Crestere-Prepelite.ro fac să ajungă la tine informații cât mai prețioase și corecte, sub formă de articole sau cărți. Din profesionalism și respect nu garantăm obținerea de rezultate specifice sau reușita într-o afacere cu animale sau păsări, rezultatele diferă de la o persoană la alta în funcție de factori precum disponibilitate pentru afacere, cunoștințe, regiune geografică, piață desfacere, condiții meteo, s.a.m.d.

De aceea timp de 365 de zile de la achiziționarea ghidului Afacerea ta cu Prepelițe îți oferim garanția calității! Astfel dacă dorești banii înapoi, contactează-ne telefonic sau pe email și în 1-2 zile lucrătoare îți vei primi integral banii prin mandat poștal. Avem deja peste 560 de clienți mulțumiți și încrederea că te putem ajuta și pe tine!

Compatibilitate 100% cu orice dispozitiv!

Acum citești de pe laptop, tabletă, telefon sau calculator. Ghidul în variantă electronică este compatibil cu orice dispozitiv indiferent de tip sau sistem de operare.

Completează formularul de mai sus și rezervă-ți un exemplar!


Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene zone Urbane, Rurale, Defavorizate

Procurarea păsărilor și a furajului

Construcția și utilarea fermei de prepelițe

Tehnici de creștere, secretele unor păsări sănătoase

Ambalare, vânzare, piață de desfacere

Două bonusuri oferite gratuit în pachetul Afacerea ta cu prepelițe,
doar astăzi 9 ianuarie 2020

Cu o experiență de peste 8 ani în obținerea fondurilor europene și peste 19 ani în creșterea prepelițelor, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2017, 2019, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea prepelițelor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supraevaluate s.a.m.d.

Îți oferim ghidul Afacerea ta cu Prepelițe, care concentrează un serviciu de consultanță complet, dacă dorești să începi o afacere cu prepelițe din fonduri europene.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună spre a fi aprobate." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei afaceri zootehnice profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Afacerea ta cu Prepelițe ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale afaceri cu carne și ouă de prepeliță.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii crește producția cu aceleași resurse, afli pas cu pas cum îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primelor ouă și kilograme de carne.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Afacerea ta cu Prepelițe!