50% Complet

Completează formularul alăturat și comandă ghidul de consultanță „Creșterea Prepelițelor ca Afacere”, plus două bonusuri oferite astăzi - 7 octombrie 2022:

Toate acestea la prețul de doar 199 lei 149 lei (Carte Creșterea Prepelițelor ca Afacere + Ghidul Fondurile Europene 2022-2027) – Ofertă disponibilă astăzi:

*Se adaugă 18 lei taxe de curierat rapid.

Formular de comandă securizat

stradă, număr, bloc, scară, apartament
Curierul vă sună pe acest număr pentru livrarea coletului
*Se adaugă 18 lei taxa curierat rapid. Preturile includ TVA

Garanţie curs 365 de Zile!

De aceea timp de 365 de zile de la achiziționarea ghidului Creșterea Prepelițelor ca Afacere îți oferim garanția calității! Astfel dacă dorești banii înapoi, contactează-ne telefonic sau pe email și în 1-2 zile lucrătoare îți vei primi integral banii prin mandat poștal. Avem deja peste 1560 de clienți mulțumiți și încrederea că te putem ajuta și pe tine!

Ghid de consultanță conceput pentru:

Fonduri Europene pentru creșterea prepelițelor

Procurarea prepelițelor și a furajului

Construcția și utilarea fermei de prepelițe

Tehnici de creștere, secretele unor păsări sănătoase

Ambalare, vânzare, piață de desfacere

Două bonusuri oferite gratuit în pachetul Creșterea Prepelițelor ca Afacere, doar astăzi 7 octombrie 2022

Cu o experiență de peste 8 ani în obținerea fondurilor europene și peste 19 ani în creșterea prepelițelor, cu trei cărți de specialitate pe aceasta temă lansate în 2017, 2019, și cea prezentată pe siteul de față (anul curent) și sute de articole publicate în reviste de specialitate, suntem echipa potrivită pentru a te ajuta în creșterea prepelițelor și transformarea acestei activități într-o afacere.

Te ajutăm să te ajuți singur, fără bani cheltuiți pe firme de consultanță scumpe, fără riscul de a pierde banii plătiți pe proiecte supraevaluate s.a.m.d.

Îți oferim ghidul Creșterea Prepelițelor ca Afacerecare concentrează un serviciu de consultanță complet, dacă dorești să începi o afacere cu prepelițe din fonduri europene.

"Nici un consultant nu se va ocupa de proiectul și afacerea dvs cu aceeași implicare și determinare cu care o faceți dvs. De aceea foarte multe proiecte pe fonduri europene sunt respinse și mor din fașă, fiindcă o dată încasate comisioanele pentru scrierea și depunerea lor, firmele de consultanță nu mai au nici un interes să le refacă și să le depună spre a fi aprobate." - a declarat Banu Augustin, unul dintre autorii ghidului.

"Dacă dorești să apelezi la serviciile unei firme de consultanță ghidul nostru te ajută să înțelegi modul de funcționare al unei afaceri zootehnice profitabile, ce presupune și cum se întocmește un plan de acțiune. Astfel să nu poți fi păcălit de consultanții/comercianții care încarcă nota de plată." - a declarat Mircea Iezer, coautor al ghidului 

În ghidul Creșterea Prepelițelor ca Afacere ai consultanța de care ai nevoie pentru construirea propriei tale afaceri cu carne și ouă de prepeliță.

Din informațiile prezentate în ghid înțelegi cum să devii profitabil, în funcție de ce criterii crește producția cu aceleași resurse, afli pas cu pas cum îți construiești afacerea - de la cererile și formularele care trebuiesc completate și depuse la planul de afaceri, samd. Ai control total asupra fiecărei etape, de la conceperea și scrierea planului de acțiune, până la vânzarea primelor ouă și kilograme de carne.

Pentru afacerea dvs,
Echipa de autori a ghidului de consultanță Creșterea Prepelițelor ca Afacere!